Към съдържанието

Горещи медийни събития

19.03.2009

Горещите медийни събития от последните ден-два:

  1. Клетият министър: Министърът на Социалната Политика в България говори за човек с увреждане като за неодушевен предмет. „Клетото създание“ не е първата изцепка на г-жа Масларова. „Изцепките“ са по-скоро основното правило, на което са подчинени нейните изказвания. За г-жа Министър, хората в неравностойно положение, бедните, социално слабите, пенсионерите са хора втора ръка, които тя третира подобаващо… Без никаква загриженост за достойнството им, без да прави опити за водене на целенасочана социална политика с дългосрочен ефект.
  2. Клетият депутат: Владимир Дончев, който няма нищо против гейовете. Само ако има как да не му казват какво да говори и с кого да говори. Той ще говори с когото си поиска, когато си поиска. И ще се отмята от първоначалните си изказвания като фурнаджийска лопата. А който иска да знае какво аджеба е казал и не е казал депутата, ще има да си чака с месеци за стенограми от заседанията на парламентарните комисии.
  3. Клетите репортери на 24 часа: Които са толкова впечатлени от предразполагащите диванчета по „хомозаведенията“, че пишат за „обратните“ като за криминално проявени, а текстът им звучи като крими-новела… Повечето гей заведения са разположени в каре в централната част на столицата. А един от клубовете се намира точно срещу централа на голяма партия. КОНСПИРАЦИЯ! Дайте сега да разберем коя е и партията, за да видим после дали ръководството й е инфилтрирано от хомосексуалИСТИ, които пък целят да лобират срещу хетеросексуалИСТИТЕ и да оронят морала на иначе така целомъдрената ни република.

На мен всичко това ми идва малко в повече. Не знам какво друго да направя освен да си налея едно по-силно питие и да се опитам да забравя, че живея в бананова държава, където няма нищо по-наивно от това да зачиташ достойнството на хората.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: