Към съдържанието

Доброто тяло

02.11.2008

Estranged се появи с покана за групово посещение на Доброто тяло от Ева Енслър. Страхотна идея! Не знам дали си спомняте, но първото организирано Openly Feminist ходене на театър също беше на пиеса на Енслър (Монолози на вагината) и пожъна невероятен успех. Този път аз няма да мога да присъствам, но с голяма радост бих послужила за посредник между онези от вас, които си търсят компания за театър.

Доброто тяло е пиеса за чувствата, които всяка една жена изпитва към тялото си. Разказва с любов, съпричастие и много разбиране за самоомразата и отвращението, което много от нас изпитват към телата си. Пиесата е опитът на Енслър да успокои себе си и всички жени по света, които са уморени от това да се чувстват като затворници в собствените си тела, страдайки от манията да бъдат „перфектни“. Енслър ни казва, че няма нужда да се опитваме да ‘поправим’ нещо, което никога не е било счупено.

Доброто тяло е в Театър 199, на 6-ти ноември (четвъртък) в 19:30 часа. Ако искате да ви свържа с други хора (читатели на този блог), които планират да отидат… можете да ми пишете на openlyfeminist [at] gmail [dot] com. С най-голяма радост ще ви помогна да се организирате. В замяна ще изискам да ми изпратите фото-доказателства, че сте били там.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: