Към съдържанието

Идеалист-ично.

31.10.2008

Точно вчера мрънках за качеството на българската журналистика, а днес чета блога на ИДЕАЛИСТ и само дето не съм прегърнала монитора. Удоволствието от прочитането на един добър политически анализ е неописуемо. Сериозни теми, личи си, че авторите са правили доста research преди да започнат да пишат, текстовете са приятно разказани.

ИДЕАЛИСТ е седмично списание за политически, икономически, социални новини, анализи и коментари и започва да излиза през януари. До тогава четем блога. Екипът е феноменален: най-добрите български журналисти от последните години. Обещание за сериозна, отговорна, независима, етична журналистика.

За мен, това издание идва в много особен личен момент. Чувствам се обезверена, разтревожена, разочарована. Като си помисля за българска политика, направо позеленявам от гняв и безпомощност. Не мога да повярвам колко безочливи и нагли са тези, които ме представляват. Законите, които приемат; програмите, които стартират; политиките, които водят… не отразяват живота ми, нямат нищо общо с мнението ми. Не ме питат и не искат да зная какво мисля. Надявам се, че ИДЕАЛИСТ ще ми помогне да ме чуят.

УСПЕХ, УСПЕХ, УСПЕХ!!!

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: