Към съдържанието

За краставицата

02.10.2008

Учителят ми по философия в гимназията много обичаше един виц „За краставицата“. Не си спомням самия виц, уви, но историята беше за някакъв мързелив ученик, който прочел малко за краставицатa и всеки пък като го изпитвали, по какъвто и да било предмет…. той всеки път намирал начин да завърти отговора си, така че да разкаже за краставицата.

Та така и Сара Пейлин. Цяла вечер говори за краставицата. Изрецитира предварително подготвените си talking points, дори в отговор на въпроси, които не бяха зададени.


***
Няколко човека вече ме питаха защо толкова много мразя Пейлин… Не я мразя. Просто ми е тъжно. Защото все още живеем в свят, в който лошото или доброто представяне на една конкретна жена символизира успехите и паденията на цялата женска общност. И въпреки че извода, който би трябвало да си направим е, че Пейлин просто не е достатъчно подготвена да бъде на един дъх разстояние от президентския пост в Америка… много хора ще се посмеят на глупостите, които говори и ще си кажат… Еми, да, те по принцип жените много много не разбират от политика.

С други думи, Пейлин ще ни върне обратно в точка нула. И това никога няма да го простя на републиканците.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: