Към съдържанието

Истинска история

31.08.2008

За Сара Пейлин ще кажа само едно: нейната кандидатура говори много лошо за Републиканците.

Представете си какво се случва на жените сред техните редици, ако С.П. е най-добрата жена, която успяха да намерят. Коментаторите обясняват, че явно са били търсили ЖЕНА, за да привлекат разочарованите поддръжници на Хилари. Пък, понеже, нали знаете, всяка една жена може да подмени и заличи спомена, за която и да било друга… та тази логика работи добре.

В тази връзка, ще споделя една смешка от по-рано днес. Журналисти питали съпругата на МакКейн как би коментирала липсата на опит във външно-политическите работи при Пейлин и милата Синди казала, че все пак Аляска била близо до Русия, така че не е баш като да нямала опит.

Истинска история.

11 коментара leave one →
 1. Longanlon permalink
  01.09.2008 00:43

  и пак се чудя, каква работа има съпругата на маккейн, та да коментира политически събития…

 2. Магдалина permalink
  01.09.2008 01:02

  Петре, много хора коментират какво ли не, без да си имат грам понятие :)
  Но не ги трепем с камъви :))))

 3. nicodile permalink
  01.09.2008 01:06

  Ох и г-жа Маккейн е една тиква… :)

 4. Longanlon permalink
  01.09.2008 01:45

  магдалина: touche :)

 5. mr. ice permalink
  01.09.2008 02:27

  Възможно ли е изказването на г-жа Маккейн наистина да е шега? Този тип хумор е някакси типичен за републиканците, сякаш казва – „ей умничета, пак ли загубихте изборите…“

 6. epistemic murk permalink
  01.09.2008 12:23

  много интересно… всички си умираме от смях колко са тъпи републиканците и кви кретени са и т.н. обаче те накрая все успяват да земат властта..
  :(
  много зле ще е ако маккейн стане през

 7. petya permalink
  01.09.2008 13:44

  longanlon:
  Мисля, че веднъж вече говорихме за това нещо…не помня дали беше с теб или с някой друг. Позицията/Титлата Първа Дама, в исторически план, е по-скоро церемониална, но в последните двайсетина години нещата се променят. Най-вече, защото самите Първи Дами са били жени с образование и интереси, които са се простирали извън избора на порцелан за Белия Дом. Първата Дама разполага с кабинет, администрация, бюджет и в този смисъл за избирателите е логично и важно да знаят в какво вярва и какво би вършила, ако съпругът й бъде избран. Така че… харесва-не-харесва, или Синди или Мишел ще бъдат в Белия Дом и ще имат сериозно влияние върху посоката, в която се движи страната…

  mr. ice:
  Всичко е възможно.

  epistemic murk:
  Моите наблюдения са хммм… противоположни. ВСИЧКИ поддръжници на Демократите са толкова ужасени от потенциалната възможност за трети пореден Републикански мандат, че никой не се смее на никой и на нищо.

 8. Anton permalink
  01.09.2008 15:49

  Чухте лииии? 17 годишната дъщеря на Пейлин е бременна. Това е толкова… републиканско…

 9. epistemic murk permalink
  01.09.2008 18:12

  In 1984, Palin won the Miss Wasilla beauty contest, then finished second in the Miss Alaska pageant,[8] at which she won a college scholarship.[6] In the Wasilla pageant, she played the flute and won „Miss Congeniality“.[9]

  от wiki
  :)
  консервите имат вкус:) хахаха

 10. petya permalink
  01.09.2008 23:37

  Повечето от коментарите, които прочетох днес относно дъщерята на Пейлин ми бяха ужасно неприятни. Позициите, опита и изказванията на Пейлин са едно на ръка, но личния живот на децата й…

 11. Yana permalink
  02.09.2008 06:58

  За мен е забележителна иронията. Именно републиканците настояват в училище да се преподава въздържание от секс като единствена мярка срещу забременяване. Учат ги за светотата на брака и за греха на извънбрачния секс. Там, където се преподава това, процентът на забременели тийнейджърки се покачва (напр. Тексас).

  И ето имаме Сара Пейлин, която е толкова социално консервативна, и бременната й дъщеря на 17, която явно не е чакала да се омъжи.

  Просто емблематично за републиканците пред последните 8 години, в които положиха извънредни усилия да ни се наврат в спалните и да ни казват какво да правим там.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: