Към съдържанието

Байдън е от наш’те

25.08.2008

Като повечето от вас, предполагам, и аз не бях и чувала за Джо(у) Байдън допреди няколко седмици. Но от прочетеното до момента, като че ли съм склонна да бъда умерен оптимист относно кандидатурата му за вицепрезидент.

  • Джо(у) Байдън многократно се е изказвал в подкрепа на фактическото съжителство между хомосексуални двойки. Към момента не е подкрепял брака между еднополови двойки, но смята, че рано или късно това ще се случи, няма как.
  • През 2002 е гласувал ЗА включването на сексуалната ориентация към списъка с характеристики, които биха могли да бъдат повод за престъпление, подтикващо към омраза.
  • В подкрепа на заделянето на федерални средства за окуражаване и развитие на малкия и среден бизнес, стартиран от жени или хора, които принадлежат към етнически/расови малцинства.
  • Активно участва в акции и законодателни проекти срещу дискриминацията на основа сексуална ориентация на работното място.
  • МНОГОКРАТНО ангажиран в програми, законопроекти и т.н. в защита на жените от домашно насилие.

Байдън има навика да прави разни изказвания, които карат хората да повдигат едната си вежда й да се питат АМА ТОЙ НАИСТИНА ЛИ КАЗА ТОВА, КОЕТО МИ СЕ ПРИЧУ, ЧЕ КАЗА?! Но като цяла можем да сме спокойни, че човекът е от ДОБРИТЕ.

Можете да прочетете по-подробно за позицията на Байдън по различни политически въпроси ето тук: On the Issues.

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: