Към съдържанието

Тийнейджъри и секс…е, естествено, ебаси

21.02.2008

Преди няколко дни, 14-годишния ми племенник ме добави като контакт в Skype. Аз му задавах всякакви обичайни въпроси: коя смяна си на училище? имаш ли много за учене? навън ли обядваш или хапваш нещо като се прибереш вкъщи? баба ти там ли е?…Докато не забелязах, че в профила му пише: Fuck, all I need is you.

WTF?!!

Вселената, обаче, си знае работата и много често има страхотно чувство за хумор. Така както аз си седя и си мисля за евентуалния сексуален живот на племенника ми и въобще има ли го, няма ли го и кое, как и защо…Попадам на статия, посветена на социалните и сексуалните навици на тийнейджърите.

Изследователите интервюират 105 момчета (май десетокласници; повечето казват, че са хетеросексуални) и установяват, че основните причини, поради които едно 16-годишно момче е с гаджето си са:

1. Защото много я харесва като човек
2. Зашото тя го привлича физически
3. Защото иска да я опознае по-добре.

Което е супер-мило и сладурско и въобще в пълен контраст с традиоционните виждания, че когато момчетата са на 16, те са просто едно кълбо от тестостерон, не изпитват никакви емоции и само секс им е в главата. Според проучването, социалните и сексуалните навици на 16-годишните момчета са мотивирани от любовта и желанието да имат истинска връзка.

Какви са вашите наблюдения по темата? Според вас проучването казва ли нещо ново и значимо? Питам, защото аз прочетох статията, зарадвах се на резултатите, но после си помислих…е, естествено, ебаси!

No comments yet

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: